Fotografie


Sannemedia maakt foto’s voor uw folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven of websites. Of voor bij jouw aan de muur! Want naast zakelijke fotografie is SanneMedia ook thuis in het maken van foto’s van jouw gezin, familie of huwelijksfeest.

Fotografie SanneMedia

Fotografie is spelen met licht, beweging en sfeer. Net een andere standpunt kiezen kan al een groot verschil maken en een andere foto opleveren. Naar dat onderscheidend vermogen ga ik eigenlijk altijd op zoek.

Het complete plaatje

Mijn foto’s zijn oprecht, positief en sfeervol. Het complete plaatje moet kloppen en dus niet alleen het eindresultaat. Wanneer ik aan de slag ga probeer ik natuurlijk goed te luisteren naar jouw wensen en te kijken of we op een lijn kunnen komen. Als we dan vervolgens aan de slag gaan, is het voor mij erg belangrijk dat de shoot goed en gezellig verloopt. Zo kunnen we allebei ons zelf zijn en krijgen we het beste resultaat.

Portfolio

In de linker kolom staan de verschillende genres waarin ik fotografeer. Op deze pagina’s vind je een selectie van mijn foto’s. Staat jouw verzoek hier niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op.
Bekijk ook de foto’s op mijn Facebookpagina!

Gereedschap

Ik fotografeer met Canon camera 60D en de Canon 350D. Daarop gebruik ik de objectieven: 18 – 200 mm 3.5 -6.3 DC, 17 – 85 mm 4 -5.6 IS USM, 50mm 1.8 II en 30 mm 1:1.4.